EN
 

پاچه پلو شیرازی

روش تهیه:
برنج و لپه و کشمش را پس از پاک کردن و شستن در ظرفی با هم مخلوط می کنند. گوشت را کف قابلمه یا دیگ قرار داده و برنج و لپه و کشمش را روی آن ریخته، زعفران رابه آن اضافه می کنند. ظرف را روی چراغ با حرارت ملایم می گذارند و مقداری سرکه شیره را روی آنها می ریزند. هرگاه که سرکه شیره در حال تمام شدن بود، باز مقداری به آن اضافه می کنند و این کار را تا زمانی که پاچه پلو کاملاً بپزد ادامه می دهند. وقتی که خوراک حاضر شد ، با نان مصرف می کنند .

منبع : پورتال اصلی
۷۸۸۳
مطالب مرتبط با این موضوع :
نظری ارسال نشده است


   071-32226858 ، 071-32223624-6 
 info@shiraz.ir
 خیابان شهید پیشرو، خیابان راهنمایی، ساختمان شهرداری مرکزی
کلیه حقوق این سایت متعلق به شهرداری شیراز می باشد