صفحه اصلی
شیراز، شهر راز
تاریخچه
گردشگری
گویش شیرازی
سوغات شیراز
صنایع دستی شیراز
غذاهای سنتی شیراز
شهرهای خواهر خوانده
مشاهیر
مراکز خدماتی
گالری تصاویر
سالنامه آماری
درباره ی ما
شهردار شیراز
مدیران شهرداری شیراز
خط مشی شهردار
چارت سازمانی
شهرداران قبلی شیراز
مصوبات شورای شهر
تدوین برنامه راهبردی شهر و شهرداری
شهرداری های کشور
مستندات
قوانین و مقررات
گواهینامه ایزو
منشور اخلاقی کارکنان
منشور تعهد شهروندی
نقشه
نقشه هوشمند شهر شیراز
نقشه بافت فرسوده
سامانه ها
نظام جامع پذیرش و بررسی پیشنهادها
سامانه مدیریت یادگیری الکترونیک
سامانه مدیریت و نام گذاری معابر
امور کارکنان
پست الکترونیک
اتوماسیون اداری
سامانه فرابر
سامانه جام
سامانه ارزشیابی کارکنان
خدمات رفاهی
سامانه 137
سیستم یکپارچه شهرسازی(esup)
تماس با ما
تماس با ما
نظرسنجی شهرداری
نظر سنجی پرتال
☰
×
EN
۱۳۹۵/۰۸/۱۳
پاچه پلو شیرازی
روش تهیه:
برنج و لپه و کشمش را پس از پاک کردن و شستن در ظرفی با هم مخلوط می کنند. گوشت را کف قابلمه یا دیگ قرار داده و برنج و لپه و کشمش را روی آن ریخته، زعفران رابه آن اضافه می کنند. ظرف را روی چراغ با حرارت ملایم می گذارند و مقداری سرکه شیره را روی آنها می ریزند. هرگاه که سرکه شیره در حال تمام شدن بود، باز مقداری به آن اضافه می کنند و این کار را تا زمانی که پاچه پلو کاملاً بپزد ادامه می دهند. وقتی که خوراک حاضر شد ، با نان مصرف می کنند .
دریافت تصویر
منبع : پورتال اصلی
۶۹۵۰
مطالب مرتبط با این موضوع :
کلم پلو شیرازی
قنبر پلو
شکر پلو
رب پلو
نظری ارسال نشده است
نام :
پست الکترونیک :
شرح :
نظر :
برای ارسال نظر خود، دکمه ارسال را بزنید
کد امنیتی را وارد کنید
لطفا کد امنیتی را درست وارد کنید
باتشکر. نظر شما ارسال گردید
071-32223624-6
info@shiraz.ir
شیراز - میدان شهدا - ساختمان شهرداری مرکزی
دفترچه تلفن شهرداری شیراز
بیانیه حریم خصوصی
بیانیه سطح توافق خدمات
اصول بارگذاری محتوا روی سایت
پیوندها
دفتر مقام معظم رهبری
پایگاه اطلاع رسانی دولت
پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری
سامانه ملی خدمات دولت
سامانه ۱۱۱
کلیه حقوق این سایت متعلق به شهرداری شیراز می باشد