EN

قنبر پلو

روش تهیه:
ابتدا گوشت و نخودچی را جدا جدا در جوقن (هاون سنگی) می کوبند. آنگاه نخودچی را الک می کنند بعد گوشت و آرد نخوچی را مخلوط  کرده و چند دانه پیاز در آن رنده می کنند. کوفته ریزه یا کله گنجشکی درست کرده و در روغن سرخ می کنند. گردو، پیاز و کشمش را هم جدا سرخ می کنند هنگام دم کردن برنج کوفته ریزه و گردو و پیاز و کشمش  را لای برنج می گذارند کمی دم بکشد آنگاه شیره و رب اناری را روی آن ریخته می گذارند تا برنج خوب دم بکشد. این پلو چون با رب انار پخته می شود و تیره رنگ است به این نام مشهور است .

منبع : پورتال اصلی
۱۱۰۴۲
نظری ارسال نشده است


   071-32226858 ، 071-32223624-6 
 info@shiraz.ir
 خیابان شهید پیشرو، خیابان راهنمایی، ساختمان شهرداری مرکزی
پیوندها
کلیه حقوق این سایت متعلق به شهرداری شیراز می باشد