صفحه اصلی
شیراز، شهر راز
تاریخچه
گردشگری
گویش شیرازی
سوغات شیراز
صنایع دستی شیراز
غذاهای سنتی شیراز
شهرهای خواهر خوانده
مشاهیر
مراکز خدماتی
گالری تصاویر
سالنامه آماری
درباره ی ما
شهردار شیراز
مدیران شهرداری شیراز
چارت سازمانی
شهرداران قبلی شیراز
مصوبات شورای شهر
تدوین برنامه راهبردی شهر و شهرداری
شهرداری های کشور
مستندات
قوانین و مقررات
آمار عملکرد
منشور اخلاقی کارکنان
منشور تعهد شهروندی
نقشه
نقشه هوشمند شهر شیراز
نقشه بافت فرسوده
سامانه ها
نظام جامع پذیرش و بررسی پیشنهادها
سامانه مدیریت و نام گذاری معابر
سامانه جامع قوانین و مقررات شهری
امور کارکنان
پست الکترونیک
اتوماسیون اداری
سامانه فرابر
سامانه جام
بیمه تکمیلی
خدمات رفاهی(کارت رفاهی)
سامانه ارزشیابی کارکنان
سیستم یکپارچه شهرسازی(esup)
تماس با ما
تماس با ما
نظرسنجی شهرداری
نظر سنجی پرتال
☰
×
EN
۱۳۹۵/۰۸/۱۳
رب پلو
روش تهیه:
برنج را از چند ساعت قبل با نمک خیس کنید. پیازها را خلال کنید و روی حرارت ملایم تفت دهید. کمی که سبک شدند، کشمش و گردو را اضافه کنید و تفت دهید. در یک قابلمه کوچک، رب انار و شکر را با یکدیگر بجوشانید و دو قاشق غذاخوری روغن به آنها اضافه کنید. برنج را به حالت معمولی آبکش کنید. هنگام دم کردن، از مخلوط رب و شکر به برنج ها اضافه کنید و هم بزنید و دم کنید. پس از دم کشیدن، کشمش، گردو و پیاز داغ را وسط برنج بریزید و دوباره در قابلمه را بگذارید تا مراحل پخت برنج تکمیل شود.
دریافت تصویر
دریافت تصویر
منبع : پورتال اصلی
۱۲۲۸۱
مطالب مرتبط با این موضوع :
کلم پلو شیرازی
قنبر پلو
شکر پلو
پاچه پلو شیرازی
نظری ارسال نشده است
نام :
پست الکترونیک :
شرح :
نظر :
برای ارسال نظر خود، دکمه ارسال را بزنید
کد امنیتی را وارد کنید
لطفا کد امنیتی را درست وارد کنید
باتشکر. نظر شما ارسال گردید
071-32226858
،
071-32223624-6
info@shiraz.ir
خیابان شهید پیشرو، خیابان راهنمایی، ساختمان شهرداری مرکزی
بیانیه حریم خصوصی
بیانیه سطح توافق خدمات
اصول بارگذاری محتوا روی سایت
پیوندها
دفتر مقام معظم رهبری
پایگاه اطلاع رسانی دولت
پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری
سامانه ملی خدمات دولت
سامانه خبری اداره کل حراست
سامانه ۱۱۱
کلیه حقوق این سایت متعلق به شهرداری شیراز می باشد