EN
 

کلم پلو شیرازی

روش تهیه:
 برنج را با مقداری نمک از چند ساعت قبل خیس کنید. کلم‌ها را پوست بکنید، خلالی کنید و در یک تابه متوسط، با نمک، فلفل سیاه و زردچوبه چند دقیقه تفت دهید. 2 دقیقه پس از تفت دادن آب‌لیمو اضافه کنید. سپس سبزی ها را بشویید و خرد کنید. برنج را با نصف قاشق چایخوری زرد چوبه بجوشانید، بعد از آبکش کردن سبزی و کلم سرخ شده را به آن اضافه کنید و برنج را در قابلمه بریزید و دم کنید.پیاز را روی گوشت چرخ‌کرده رنده کنید. نمک، فلفل و زرد چوبه را اضافه کنید و خوب ورز دهید.  سپس آنها را قلقلی کنید و تفت دهید. کوفته ها را نیز باید وسط پلو قرار دهید تا با هم دم بکشند.

منبع : پورتال اصلی
۱۱۶۶۴
مطالب مرتبط با این موضوع :
نظری ارسال نشده است


   071-32226858 ، 071-32223624-6 
 info@shiraz.ir
 خیابان شهید پیشرو، خیابان راهنمایی، ساختمان شهرداری مرکزی
پیوندها
کلیه حقوق این سایت متعلق به شهرداری شیراز می باشد